Πως να Αφυπνίσετε τη θηλυκή σας  ενέργεια .

  1. Τι είναι θηλυκή ενέργεια ? Τι σημαίνει  αυτό,  είναι μόνο για γυναίκες ή και για άντρες .Ξέρετε πώς θα την ξυπνήσουμε μέσα μας?

  Τα τελευταία χρόνια ακούμε ότι ανέβηκε η Θηλυκή ενέργεια στη Κοσμική Διάσταση γιατί γίνεται αυτό?

Από τα αρχαία χρόνια ο άνθρωπος ανακάλυψε μέσα του δύο αρχετυπικές ενέργειες τη θηλυκή και αρσενική αρχή .Στους  λαούς των Ιθαγενών της Αμερικής  ο Ηλιος  ήταν η αρσενική αρχή και η μητέρα Γη η θηλυκή . Στον Ταοϊσμό  Γιν  η θηλυκή Γιάνγκ  η αρσενική .

Όταν ήμασταν κοντά στην πηγή η θηλυκή ενέργεια υπηρετούσε την κοσμική συνείδηση φύγαμε όμως από την ροή και ανέλαβε η αρσενική .

Η αρσενική ενέργεια είναι  Ελευθερία, δράση, κατεύθυνση, συλλογισμός, πίστη δύναμη, ηγεσία, αποδοτικότητα, λογική ,παραγωγή εμπιστοσύνη ,λόγος, διανόηση επίτευγμα ,ηγεσία ,ανάλυση ,περιπέτεια .

Η  θηλυκή ενέργεια είναι παθητική ,διαίσθηση, στοργή, δημιουργία, απαλότητα, προσαρμοστικότητα, ξεκούραση,  καλλιέργεια ,υπομονή, αντοχή, αφοσίωση ,συμπόνια, συναισθήματα, ενσυναίσθηση, σοφία ,εσωτερικότητα , ροή, δεκτικότητα, άνοιγμα, υποστήριξη ,θεραπεία .

Αυτές τις αρχές τις έχουμε μέσα μας ανεξαρτήτου φύλου .Είναι σημαντικό να αποδεχτούμε αυτές τις ενέργειες για να ισορροπήσουμε  γιατί αυτό είναι λόγος διχασμού εσωτερικά  και στις σχέσεις μας  με το άλλο φύλο.H θηλυκή μας ενέργεια είναι από την  αριστερή πλευρά και η αρσενική από τα δεξιά όταν ενωθούν αυτές οι ενέργειες βρίσκουμε τη χαρά μέσα στην ύπαρξη μας

Ποια είναι τα οφέλη από την  αφύπνιση της θηλυκή μας ενέργειας.?

Αγάπη για τον εαυτό μας και για τους ανθρώπους στο πλάι μας . Αυτοπεποίθηση και  θεραπεία  .Συνδεόμαστε με τον ανώτερο εαυτό ,αυξάνουμε την διαίσθηση μας Νιώθουμε την μοναδικότητα μας ,Νιώθουμε  με  ευαισθησία τον κόσμο γύρω μας και  υπομονή . Η σύνδεση μας με τη θηλυκή μας ενέργεια βρίσκεται περισσότερο όταν είμαστε παρά όταν  κάνουμε

Πως θα αφυπνίσουμε την θηλυκή μας ενέργεια


α) Διαλογισμός

Συνδεθείτε με τον εαυτό σας ,Νιώστε το σώμα σας ,

μείνετε σε επαφή  και παρατηρήστε τον βοηθήστε έτσι

 τη δημιουργία και την διαίσθηση σας να αφυπνιστεί .

Οραματιστείτε και ονειρευτείτε πως είσαστε παιδιά με ανεμελιά ,αυθόρμητα ,και ελεύθερα  όπως

παίζατε με τις φίλες σας λάστιχο, σχοινάκι .


β)Κρυσταλλοθεραπεία

Χρησιμοποιήστε στο σώμα σας Κρυστάλλους  σαν κόσμημα ή στο χώρο του σπιτιού σας που ενισχύουν τη θηλυκή σας ενέργεια και αυτοί είναι Φεγγαρόπετρα, Κοράλλι,  Ρόζ  Χαλαζίας ,Λαβραδορίτης , Ροδοχρωσίτης, Αμέθυστος ,  Χαλκηδόνιος, ασήμι ,χαλκός Φορέστε ή βάλτε σε ένα πουγκάκι τον κρύσταλλο και κρατήστε τον μαζί σας  αφού τον ενεργοποιήσετε .Χρησιμοποιήστε τους στο σπίτι στο χώρο που εργάζεστε ή κοιμάστε και σαλόνι που κάθεστε.

 https://crystalhada.com/crystals

 

γ)Κίνηση

Βάλτε μια μουσική που αγαπάτε και χορέψτε ,κινήστε στη λεκάνη σας, τους γοφούς σας βγείτε από το σώμα σας σε χορό , κάντε ασκήσεις γιόγκας ,περπατήστε ξυπόλητη στη φύση ,όταν κινούμε το σώμα μας ενεργοποιούμε και κινητοποιούμε δυνάμεις μέσα μας και ξυπνάμε την ενέργεια μας .

δ)Δημιουργία

Δημιουργήστε  βρείτε αυτό που σας αρέσει και ζωγραφίστε, σκαλίστε ένα ξύλο φτιάξτε ένα δημιούργημα από πυλό ,χαρτί, ραπτική, πλέξιμο  βρείτε αυτό που θα σας δώσει χαρά και θα σας πάει σε κόσμο δημιουργικό, τραγουδήστε είναι αυτά που θα σας ενσωματώσουν με τη θηλυκή σας πλευρά .

ε)Αυτοαγάπη

Δείξτε στον εαυτό σας αγάπη και δημιουργείστε τελετές για  πρωί, βραδυ  με Διαλογισμό, προσευχή, ευγνωμοσύνη, ασκήσεις γιόγκας  ,αναπνοές ,χρόνο για χαλάρωση ,διάβασμα  γράψτε ημερολόγιο τι σας έδωσε χαρά  μες τη μέρα ,μικρές τελετές που μας ευχαριστούν και μας δίνουν ενέργεια  Παρατηρήστε ένα ηλιοβασίλεμα 

ζ)Σύνδεση γυναικών με πανσέληνο

  Σύνδεση τις ημέρες της Πανσέληνου με γυναίκες είναι θεραπευτικό και χαλαρωτικό .Οι γυναίκες όταν μαζεύονται και κάνουν κύκλους θεραπείας απογειώνουν την θηλυκή τους αρχή .Καθίστε όλες μαζί και χορέψτε τραγουδήστε, κάντε μασάζ ακούστε η μία την άλλη  .Δέν υπάρχει ποιο όμορφο και χαλαρωτικό από  μια συνάθροιση γυναικών σε κύκλο

η)Περπατήστε στη γη  ξυπόλητη

Ένας  τρόπος να συνδεθούμε με την θεραπεία μέσα μας είναι η σύνδεση μας με τη γή .Απορροφάει την αρνητικότητα , μας καθαρίζει από τις έννοιες και μας εξαγνίζει .Πηγαίνεις στον κήπο σου  με γυμνά πόδια περπατάς και βρίσκεις ένα δέντρο όπου το αγκαλιάζεις .Αυτό θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι .

 Γραφτείτε στο newletter  μας να διαβάζετε άρθρα μας και τα νέα μας πρώτοι 

 

https://crystalhada.com

https://crystalhada.com/index.php?route=information/contact