Kαθαρισμός και Ενεργοποίηση Κρυστάλλων

Οι πολύτιμοι λίθοι που έχετε αγοράσει έχουν περάσει από πολλά χέρια πρίν φτάσουν στα δικά σας και έχουν αρκετούς αρνητικούς κραδασμούς από τη στιγμή που αποσπάσθηκαν από τη γή. Παραδείγματα είναι ο πόνος του κρυστάλλου από τον αποχωρισμό του από τη γή ,η κούραση του εργάτη που  εξορύσσει τους κρυστάλλους ,η μεταφορά από τα χέρια των εμπόρων .Θα ήταν ασύμφορο να φορέσετε χωρίς να αφαιρέσετε τις αρνητικές ενέργειες .

Πρέπει να είστε βέβαιοι πως το πετράδι θα παραμείνει στην κατάσταση που βρίσκετε και δεν θα περάσει σε χέρια άσχετα μετά τον καθαρισμό του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να να καθαρίσεις τους κρυστάλλους αυτό που προτείνω είναι να τους τοποθετήσετε στο χοντρό αλάτι για τρείς μέρες σε γυάλινο ή ξύλινο μπώλ .Να είναι σκεπασμένο μέχρι επάνω Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς ομοειδείς  λίθους  σε ένα δοχείο αλλά μη βάλετε μαζί διαφορετικού είδους λίθους.

Μετά από τρείς μέρες βγάλτε το πετράδι και ξεπλύντε το με αφθονο νερό κάτω από τη βρύση, σε μια πηγή με νερό (εκτός από καποιους λιθους που τους καταστρέφει όπως ο μαλαχίτης ).Το αλάτι θα πρέπει να πεταχτεί και να μη χρησιμοποιηθεί σε άλλο καθαρισμό .Στεγνώστε το λίθο με ένα πανί και βάλτε τον σε ένα υφασμάτινο πουγκί μέχρι να έρθει η ώρα της ενεργοποίησης .

Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τους κρυστάλλους και με φασκόμηλο για φρεσκάρισμα της ενέργειας συχνά το περνάς από πάνω καίγοντας το σαν το λιβάνι.

Ενας άλλος τρόπος είναι να τον βάλεις στη γή και να τον αφήσεις για να αποφορτιστεί φυσικά .

Αφού καθαρίσουμε με νερό τους λίθους μετά τους φορτίζουμε στον ήλιο για λίγη ώρα ή στην Σελήνη ειδικά όταν είναι γεμάτη.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ    ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Όταν καθαρίσετε τους κρυστάλλους καλό είναι να τους ενεργοποιήσετε .Βάλτε τον κρύσταλλο με το αριστερό σας χέρι και σκεπάστε τον με το δεξί  .Σκεφτείτε ένα φώς να σας λούζει από πάνω και να σας καθαρίζει και συνδεθείτε με τον ανώτερο σας εαυτό . Νιώστε τον κρύσταλλο αν έχει καθαρίσει και πείτε του για πιο λόγο  θα τον χρησιμοποιείτε . π.χ Θα εργάζεσαι για θεραπεία ,διαλογισμό ,καθαρισμό χώρου ) με αγάπη και με σύνδεση και συνείδηση ξυπνήστε του τις ενεργειακές δυνάμεις του ορυκτού .


ΦΥΛΑΞΗ  ΟΡΥΚΤΩΝ

Για λόγους αποφυγής ανάμειξης  ενεργειών και προγραμμάτων καλό είναι οι κρύσταλλοι να και τα ορυκτά διαφορετικών σκοπών να φυλάσσονται  χωριστά ή να τοποθετούνται σε ομοειδής  ομάδες. Επειδή είναι ζωντανοί οργανισμοί οι κρύσταλλοι χρειάζονται φώς και καθαρό αέρα. Ιδανικό χώρος φύλαξης είναι σε γυάλινη βιτρίνα που είναι προστατευμένα από σκόνη και επιτρέπουν το φώς να τα περιβάλλει .Μπορείτε να τα έχετε σε πουγκιά η σε ξύλινα, φυσικά υλικά κουτιά.



Πηγές : Κρύσταλλοι οι  δάσκαλοι  του φωτός Shakila Ιωάννα Μπράτι
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ  Το πλήρες εγχειρίδιο δύναμης  Θωμάς Π. Μαστακούρης

https://crystalhada.com/crystals/crystal-therapy
https://crystalhada.com/crystals/akatergastoi-krystalloi
https://crystalhada.com/crystals/crystals-in-natural-rock
https://crystalhada.com/crystals/crystals-in-shapes
https://crystalhada.com/kosmimata/necklaces?ff1=28
Γραφτείτε στο newsletter να μαθαίνετε νέα μας 
https://crystalhada.com/index.php?route=information/contact